Wednesday, May 16, 2007

Minu bestikad.

Ma mõtlesin, et teeks siis ühe suure südame ja mõttega tehtud entry. Siukse diibi noh! Siin toon ma ära oma viis bestikat ja miks nad mulle meeldivad :D Äge, onju!
PS. Perekonnanime tähestiku järjekorras!
(M - O -P -S - T)

Maika: Maika on minu göölfrend, kellega annab kõiges ja kõigist rääkida! Temaga arutan ma igapäeva muresid ja rõõme, temaga veedan ma chilli SWS aega ja nii! Temale saab rääkida "Äh, ta meeldib mulle nii väga :(" ja "See kutt oli nii nunnu!" Ning temaga saab koolis hängida ja ajalootunniajal pilte värvida ja kõrgete hääletoonidega poisse närvi ajada :D Änxxx on! Me oleme isegi nii kaugele jõudnud, et Maikat ANNAB söögikal Prisma veetud :D

Tiiu: Tiiu on vana sõber, kellega juba aastaid ühiseid huve jagatud on! Temaga saab eriti hästi internetifenomene vahendada ja nende üle naerda, tema on minu SA-kaaslane(ÜKS PÄEV MA VEEL KINGIN SULLE ACCOUNTI!). Tiiu on see, kes aitab minu skräppide-arvu tõsta, kui häda käes! Ning ta on nii spets selles. Kui Tiiu külla tuleb siis ei ole isegi seda "ääää nii igav on ää" vaid saab mingi eriti lambiasjadest rääkida ja koos internetttttis surfata ja telekast tuleva üle naerda või siis õue jalutama minna ja niisama lampi vahtida.

Kaspar: Kaspar on see, kes aitab siis, kui tehnika üles ütleb. Võinoh, annab tippe :D Second oldest, next to me :D Ja ilgelt hea huumorisoonega, mis teha :D Kutt ajab mind kogu aeg naerma. Kasparit on ka kaua-kaua tuntud ja aegajalt saab ühist minevikku meenutades nostalgitseda! Miskipärast meenus praegu tahvlile Limpa ja co. joonistamine :D Tema on ka üks see, kes peale minu veel Kim Possiblet vaatab, mis on äge, sest, et siis ei tunne ma end nii üksikuna selles osas ja kellega ikka discussida annab (Internetilambinäod foorumites ei loe).

Ennu: Ennu on minu mingil-määral emo-sõber. Temaga kurdame vahest vastastikku. A see ei tähenda, et me kogu aeg ainult üksteise õlal nutaks- oh ei. Tema on see põhiline vend, kes minu joonistusi kritiseerib ja sellega mingit konstruktiivset edasiminekut tagab. Noh, üks päev ma veel saan tehtud pildi, mille peale Ennu EI ütle "sakib" :D Temaga koos saab "Six Feet Under" jälgitud ning tegelastele järgi ahhetada. Jah. Lõbus on!

Hendrik: Esiteks- Mika ei saki :D Moving on.. Tema on see vend, kes päris tihti avastab, et "See lugu on nii hea!" ning siis ta saadab selle mulle ja 90% tõenäosusega tuleb paari minuti pärast minult vastus "See on mul nüüd repeadi peale pandud..." Ma olen talt saanud piisavalt häid lugusid, et koostada Playlist "Hendriku lood". Hendrik on see põhiline kooliülelaskja ka ja noh, mis teha, on mingil määral igavam ja vähem teha tunnis, kui teda koolis pole. Eriti kui Maika minuga ei istu :,( Ning ma usun, et tema stiilitajust peaks kõik eeskuju võtma, eelkõige mina. Ja kuidas saaks mainimata jätta neid Hendriku olenguid :D Ilma nendeta oleks elu väga tume. Hiiu Grill 4life!

4 comments:

Mylo said...

miks pilte ei pannud siia

Eva said...

Pidin vä?

Mylo said...

ähähhä

jimi said...

aga nüüd võib hiiu grill **** minna (vähemalt suve lõpuni):D nüüd on oma hiiu grill ;D