Sunday, May 9, 2010

emadepäev

Istun oma vanas toas, Jüris. Olen emadepäevaks siin. Käisime emmega koos surnuaias ja sain transportida oma Torma sugulasi presidendi vastuvõtule. Kusjuures nende enda autoga, mingi manuaaliga mahtuniversaal! Väga vahva on käigukangiga mängida. Viimasel ajal on päris tihti küll siuke "tahaks manuaaaaaliiii..." tunne sees.
Samas pärast nende sõidutamist õnnestus issi auto rooli pääseda (ta ise on välismaal) ja no Mercedes c320 4matic läheb edasi küll.

Üleeile käisime loomaaias Hardo ja Beritiga!

Nägime nii palju vahvaid karvaseid ja sulelisi. Meeldejäävaim vist on üks liivahiir, kes rippus oksa küljes ja kelle pärast me nii nii mures olime sest, et ta tundus tõsiselt distressed olevat. Oma hea pool tundi seisima ja vaatasime ja arutasime, et mis selle loomakesega toimub, kuni lõpuks ta feilis ja ennast adjustis nii, et tuli välja et kinni ta seal küll pole. Lõpetasime kaasatundmise ja lahkusime.
Vahva oli üle pika aja millegi kultuursega tegeleda. Loomaaed on muidugi meeldivam elamus, kui õues on soe ja petting zoo on avatud.

Eile grillisime ja käisime JELENA klubis. Kopli taga lõpus tegime seda kõike. Alustasime Kampuste aias ja lõpetasime trammipeatuse kõrval klubimajas. Sassu feiskari-update says it best:

"Kõige hullumeelsem prääznik senini. Kopli lõpus üheksandat maid tähistavate venelastega Jelena baaris:D Ruslana Wild dances ja Zanna Friske repertuaar:D"


Varsti lähen vanaemale külla ja siis peaks vist Tiiuga miitima.

Aa, mis värk on sellega, et mulle on täna juba kaks noormeest head emadepäeva soovinud ?

2:21:47 PM Ivo: head emadepäeva! :D
2:23:43 PM eva: ?!
2:23:50 PM eva: hendrik hommikul soovis ka
2:23:53 PM Ivo: :D
2:23:53 PM eva: mis teil viga on :D
2:23:58 PM Ivo: we know smth you dont
2:24:02 PM eva: salaviljastus
2:24:06 PM Ivo: mhmh
2:24:08 PM eva: nunnu :D
2:24:38 PM Ivo: oleks ju tore
2:24:46 PM Ivo: kas sa ei tahaks emaks saada

2 comments:

Berit said...

kusjuures, pean tõdema, et loomaaias käisime me tegelikult eile, ehk siis see toimus grilliõhtuga samal päeva. Me lihtsalt tegime endale üle mõistuse pika ja tegusa päeva :D
(lugupidamisega, prl Tähenärija)

Eva said...

issandjumal, ongi nii!