Saturday, November 13, 2010

elu on lilll


Eile oli vapustav õhtu. Nagu nii vapustav, et ma olen täna sellise pilvekese peal ja mu pea on igasuguseid põnevaid mõtteid täis ja noh, muidugi ma mõtlen üle ja nii nagu ikka, aga samas I Don't Give A Fuck!

Käisime Matsi juures, pidasime tema sünnipäeva (olin ainuke lohh, kes talle kingituse viis ja isegi ümbrikut ei hankinud :() ja jõime kõike head ja paremat ja noh, ma hästi ei mõista küll miks, aga mingi kell 1 leidis keegi, et LÄHME ÕUE. Vihma sadas. wtf. JA läksimegi ja chillisime märja vihma käes ringi ja mingi hetk leidsime, et läheks koju (kui oli kaks korda Levika ees seistud ja linnale paar tiiru peale tehtud) ja kodus chillaxisime edasi ja kell seitse saime magama.
Kell üheksa hakkas Tiiu kõiki vapralt äratama. Tubli, Tiiu!

Hetkel on hästi ja kui kõik ka hästi jääb siis on mu elu võtnud hetkel sellise pisikese uphill turni :)

Yay!

2 comments:

Peremees said...

what ma ei teadnud, et sa nii joonistada oskad. Või on selleks mingi awsome maci programm, mis ei eeldagi joonistusoskust?

Eva said...

see kiisu ei ole minu joonistatud :D hundud on.

jaaaaa ma olen seda skilli väga osavalt varjanud terve aasta terve teie seltskonna eest, aga pean tunnistama, et tiiu ja co ja kõik teised teavad seda minust :D asi on selles, eeeeet ma ei joonista tihti.
ja kui joonistan siis disney-shiti ja noh. noh. ... ma ei oska rohkem välja vabandada. anyways.

aitäh, sassu :)