Monday, November 29, 2010

nädalavahetus ja talv ja jutud


Nii. Täna on esmaspäev. Esmaspäev, mil ma olen kodune, voodine. Koristasin end lollakaks (noh, pesin ära mingi miljon taldrikut ja klaasi) ja üleüldiselt olen tagasihoidlik ja majast ei välju.
Nüüd istun siin. Ennu on ka. Põletame jõuluküünalt, mille Mattias ja Tiiu mulle kinkisid (musid!) ja mida niiiii raske Škodast kätte oli saada, aga siin ta nüüd on ja põleb ja loob jõulumeeleolu.

Nädalavahetus oli kena. (NV all pean silmas N-P) Neljapäeval veetsin meeldiva päeva Rixuga. Käisime lemmikloomapoodides linde ja kalu vaatamas, shoppasime koos ja siis näitas ta mulle ilusat vaadet Pirita peale kui autoga sinna treppide juurde minna. Ja üleüldiselt nautisime Mersuga jälle talvevõlusi ja maa peal asetsevat jääd :D Õhtul saime kokku ka Tiiuga, kellega sai Toompeale minna ja kakaod joodud ja veel ilusat Tallinnat imetletud. Mõned tunnid hiljem kohtusin ka Matsiga, kes mulle külla tuli ja õhtu mõnusaks tegi :)

Reedesel päeval käisime Matsiga vanalinnas jalutamas, jõuluturgu otsimas (leidsime, a see oli ikka veel suletud :o) ja üksiti külmetasin kõik kehaosad ära. Ja õhtul oli minijooming Tiiu, Kalle, Ennu, Kaspari, Lauriga, mille Hardo tegi põnevaks seoses sellega, et tuli ka ja tõi pokkeri. Whoot! Ma ei ole kindel, kes võitis, aga Tiiu kaotas 9 krooni :D
Hiljem, kui Kaspari Lasnamäele viisime käisime üksiti McDst läbi ja siis sõitsime Pärispeale, et ostetud sööki süüa. Ööseks läksime Koplisse, kuna Hendrikul oli ju sünnipäev!



Hommikul oli vahva oma autot lume alt välja kaevata. Päev möödus Kampuste ja teistega sünnipäevaasju ajades. Õhtul oli TOOGAPIDU!


Ja pühapäeva veetsin Tiiu ja Matsiga ja õhtul saatsin nad rongi peale (Tartu on nõme :() ja viisin auto Jürisse, naljakoht on see, et mersuvõti oli škodas, millega Hardo mulle järele tuli ja auto avastas seda alles Jürisse jõudes, naiss!

Kõik on ikka veel hästi :)

(PS: Mersul sai 456000km täis! Natuke veel, 500.000 ei ole enam kaugel!)

1 comment:

Peremees said...

Kas sa praegu valetasid, et sa sõitsid Pärispeale mäki burxi sööma:D