Wednesday, November 10, 2010

today i feel like not doing anything...

Täna on selline laisk-laisk päev. Ma küll ärkasin äratuskella peale kell 06:00, 06:30 (suutsin telefoni selle ajal voodi taha lennutada, niiet Hardoga koos ühise nõu-jõuga voodist väljumata selle seinast eemale lükkasime), 07:00 ja 07:15... Siis läksin pesema ja tagasi tulles ja Hardo kõrvale viskudes uuesti ja kuuldes, et kuidas ma kooli plaanin jõuda, tipptund on ju, sündis otsus, et no ma ei lähe siis. Nagunii tahtsin selle tunni ära anda ja andsingi tegelikult.
Ja tänu sellele on mul väga laisk periood, aga no sobib äkki üheks korraks selline. Esmaspäeval on Suhtlemispsühholoogia, teisipäeval Sissejuhatus Sotsioloogiasse ja neljapäeva Anatoomia-Füsioloogia. Uhke! Vaba kolmapäev+reede!

Nii. Hardo pidi ju minuga koos oma päeva kell kaheksa alustama, aga kuna mina nii üle lasin siis algas tema päev ka alles kell kümme. Selline üksteise tagasihoidmine meil ongi kusjuures, sest kui üks leiab põhjuse miks mitte üles ärgata ja ta suudab teist selles veenda (mis ei ole usually raske) siis me ei ärkagi.

Anyways, täna pean ma käima Kristiine Keskuses ja ostma endale Terranovast mõnusa kudumi (eestikeeli siis siukse villase kleidilaadse asja) ja siis ülejäänud päeva plaanin ma seesama mõnus asi seljas eksisteerida.
Eile said poest ostetud, lisaks kõigele muule (arve oli vapustavad seitsesada krooni, mille me pooleks tegime) ka kaks pitsat, mis me tänases pizza-date raames ära peaks sööma. Enne seda on ofc vaja koristada ja nõusid pesta ja oooaaaaagjrtyg.

Või siis ma lihtsalt ei välju voodist ja loodan, et keegi mind siia segama ei tule.


2 comments:

Tiiu said...

kuidas kudum eestikeelne sõna pole :D:D:D:D

Eva said...

mul tegelt oli seal peidetud point sees :D