Thursday, July 26, 2007

Eva olemised ja teod..

Noh. Räägime näiteks 24. juulist eks. Olime siis mina, Tiiu, Grete, Anette, Hendrik ja Morten (Vähe tšill). Ja mingi linnaläbu toimus nagu. Jooming (ALKOHOOLIKUD RAISK) ja NIKOTIINITSEMINE UHHH :( Paha hakkab kohe sellele mõeldes.
A põhiteema on ikka üle Hessi karjuda "MAC ON PAREM LÄHME SINNA". Peale seda, kui kamp on tulnud kätest kinni hoides, joostes mööda Viru tänavat "RAINBOW STYLIN'" röökimas :D
Ei. Mulle meeldivad mu sõbrad :D VÄGA PRO.
Aga me läbustasime Vanalinnas ka ja mingi rääkisime vene tšikkidega, kes mingit Vene Elmari raadiot kuulasid ja osad vennad mängisid mingi maakaardi peal rongi ja. Noh. Jah. Me oleme kõik peaaegu 18 :D

Aga näiteks 25 juuli?! Maandusime Anette juures (KOHALE LÄKSIME HÄÄLE JA LAND ROVERIGA!). Sõime ennast täis (lavšš, friikad, liha, veel liha..), tšillisime. Ja siis mingi otsustasime, et lähme HEndriku juurde ja mingi läksimegi. JÄLLE häälega :D Üks tädi Toyotaga viis meid ära. Ta mustikad läksid ümber :( Mingi tegime linnas pilte ja lõpuks lõpetasime Hendriku juures.
Seal nagu oli vähe tšill. Äää. Vesipiip ja tsipakene alkot ja tšill-tšill. Ma ei oska eriti midagi rääkida. Muidugi tegime (Mina, Hendrik, HelenaA) Hiiu Grilli tšilli ja siis veel ühe korra, kui enamus vendasid parmudena Hendriku elutoa põrandal magasid (Uku ja Tiiu..) jaanoh. Mingi vara-vara läksime ära siis Hendriku juurest.

Ma sain oodata 30 mintsa marsat :) Lahe oli.

4 comments:

SteamyAfrican said...

Krt ma ärkasin jah vahepeal vara hommikul üles ja vataasin et kus kurat kõik on.... ja siis jäin tugitooli magama :D
Ja siis kui uuesti üles ärkasin kobisin bussi peale ja koju :D
Siis ka kedagi polnud.
Krt mis kella paiku te ära läksite siis nagu ? :D

SteamyAfrican said...

Ja kurat mida sa ajad, et te aint kolmekesi käisite :D
Esimesel korral olime Mina ja Tiiu ka kaasas :D
Valeinfo levitaja selline :D
Shame on you :D

Anonymous said...

Me kaspariga läksime vist viimastena. Mingi 11

Eva said...

Hiljem läksime kolmekesti :D