Wednesday, April 7, 2010

pärnu? pärnu!

Eile leidsime Hardoga, et vaikne õhtu kodus ei lähe kohe kuidagi. Kuna meile meenus, et sõber Alexandril on pudel tequilat kodus, leidsime, et peaksime selle endale ärima.

Alustasime õhtut siis nii, et läksime Sassi juurde ja saimegi tema pudeli vägijooki enda kotti. Tipiks jätsime talle šokolaadimune.
Tripp sinna läks lahtise katuseluugi ja kõva-kõva muusika saatel. Mainin ära, et kell oli umbes 1 esmaspäeva öösel.

Tagasi oma armsasse korterisse jõudes alustasime tequilaga. Tegime Tequila Sunrise'sid endale ja üritasime välja mõelda head joomismängu, mida kahekesi mängida saab. Parim response, mis internet leidis oli a la "if you're looking for good drinking games for two persons you really need to go outside and find some friends."
Ja siis helistaski Sass, kes ütles et ta tuleb nüüd ka meile külla. Sassiga koos saime tellitud Crank 2-e ja selle abil joomine algaski.

Üks hetk läksime linna, Nimetasse, kus üksinda laval tantsu sai vihutud. Kell pool viis hommikul visati meid sealt välja ning siis trippisime mujal ka ringi: kuskil Koplis mänguväljaku lähedal ja Linnahalli parklas ja kindlasti veel mõnes asukohas. Ja siis viis Sass meid koju.

Kus sündis otsus, et miks mitte minna Pärnu? Mõeldud. Tehtud sai ta mõned tunnid hiljem, kui üks meist kaineks sai, et autorooli minna. Minema hakkasime tipa enne kella seitset. Pärnu jõudsime täpselt 8:45, kui uksest astus välja Richard. Ta pidi kooli minema, aga meid nähes jäi noormees seisma ja vahtis ja vahtis ja vahtis. Üllatusmoment oli meil vapustavalt välja tulnud. Kui Rix lõpuks olukorraga leppis viisime ta kooli ja ise sõitsime tema korterisse tagasi.

Pärnus veetsime meeldiva päeva Richardi(pärast kooli, siis), Oskari ja Veiko seltsis. Steffani käis muidugi asja juurde. Karolinil käisime ka külas! Midagi väga meeldejäävat tegelikult ei teinudki, aga üleüldine miljöö ja meeleolu oli piisav.

Öösel sündis siiski otsus tulla koju tagasi, Pärnus polnud enam eriti actionit. Tallinnasse jõudes käisime ka Kolmes Ões, Renettal külas.

Nüüd oleme kodus. Hea on siin olla. Meeletu väsimus on peal, aga leian, et see kõik oli seda väsimust väärt. Kahe päeva jooksul on magatud võib-olla 3h. Pole paha! Ja teinekord jälle.

Vahva on inimesi üllatada :)

No comments: