Saturday, October 9, 2010

šampapidu vol2


Eksisteerin.

Eile leidsime, et on aeg tähistada. Tähistasime sellega, et ostsime poest 10 29.- šampusepudelit ja tõime need kõik koju. Kutsusime mingid kamraadid külla ja tähistasimegi. Siis läksid kõik koju ja noh jah.

(Pildil siis Sillu, paksudevihkaja Mallu ja üks paks)

Natuke aega tagasi helistas mulle Hardo, kes tegi selgeks, et täna tuleb šampapidu vol2 ja joome ülejäänud šampuse ka ära. Koristamisel pole mõtet kuna "siis pidu nagu läheks edasi!" Kahjuks mina seda mõtet ei jaga ja hetkel istun ja kogun hoogu, et hakata siiski koristama, kuna üldpilt on päris rõve (näete?)

See on tegelikult suhteliselt leebe pilt, kuna ei paista külmkapi peal olevad 12 tühja alkopudelit ning ei paista virn pesemata nõusid ja üksiti ei paista ka tükeldatud sai kraanikausi ees, mis Alfa arust on kohustuslik disainielement.

Ühendasin iPodi telekasse ja panin "toprated, bitches!" playlisti peale ja hetkel teeb Caspa mingit muusikat ja mina istun ja kogun ikka veel hoogu koristamiseks. Palju lihtsam on ju blogisse postitada. Ja Hardol ja tema sõpradel läheb ilmselt kaks miljonit aastat aega ka veel, kell on ju alles kaheksa saamas.

No comments: