Monday, January 24, 2011

muraste platvorm

Kolm aastat tagasi viis üks mu endine kutt mind keset ööd ühele platvormile. Meeles olid mul ainult pisikesed detailid a la maju juures polnud, see oli kuskil Tabasalu kandis ja seal oli pisike parkimisplats. Eile öösel Rixuga aega veetes esitasin talle küsimuse: Kuskil on ju vaja oma kakaosid juua ja kas ta äkki teab, millest ma räägin. Kae nalja: teadiski! Mitte küll täpsemalt, ka tal olid pisikesed detailid. Koos panime nendest mingi pildi kokku ja helistasime Sannule, kes isegi teed oskas juhatada.
Ja kuigi me sõitsime läbi mitu mitu pisikest teed ja vaatasime vist kõik Tabasalu elurajoonid üle, leidsime me lõpuks õige koha.
Emotsioonid olid laes! Me olime just läbi kamminud pool Harkut ja lõpuks Murastes, kui me olime alla andnud ja leidnud, et lähme siis Türisalu pangale, leidsime Sannu mainitud palkmaja ja seal oli ka meie platvorm.
Kaunis kaunis kaunis! Täiesti vapustav elamus on seal kõrgel seista (5-6 korruselise maja kõrgune vist umbes, vb rohkem) ja vaadata allapoole, kuna jalgealune on võre siis paistab ta ju läbi.

Eelnimetatud koht asub Tabasalust 5-6km Laulasmaa poole. Kolmiku teele tuleb pöörata ja siis lõpuni välja sõita. Leidsin netist SELLE blogiposti, ja panen siia ka neid pilte:




Kui vähegi võimalik, siis soovitan seal käia just öösel ja selge tähistaevaga. Breathtaking!

Hiljem trippisime Hiiule, et Hiiu Grilli saada. Hästi tore tädi oli tööl :) Õhtu edenedes vahetasime minu Mersu Rixu rohelise Mersu vastu ja käisime Hollyka ees seda näitamas (ja Taco Expressi hindu vaatamas) ning Kristiine parklas driftimas.

Magama saime taaskord kuuest? Võib-olla isegi hiljem. Äratus oli kella kaheksast. Kui Rix Tallinnas on siis on meil mõlemal alati suuuuured uneprobleemid, aga samas ma ei kurda. Temaga on alati vahva :)

No comments: