Sunday, January 16, 2011

väikesed narkomaanid

Kõndisime siis meie Malluga Kristiine bussipeatuse poole, kui poolel teel jäid ette pisike blond poisiklutt ja kaks tüdrukut. Hüppasid ligi ja uurisid, kas me oma telfut saame laenata. Mina hakkasin peas juba vabandusi välja mõtlema, aga Mallu, kui hea inimene, kohe andiski. Okei. Kuulame siis kõnet pealt.
"Kes sa oled? Kus sa oled?! Karla olen. Tule parem Mäkki, siis ei juhtu sinuga midagi! ... Sa teed selle asja ainult enda jaoks hullemaks!"
Tegime suured silmad, uurisime neidudelt, mis värk on. Need kihistasid ja väga ei vastanud midagi, poiss andis telefoni tagasi, noris suitsu ja siis nad panid kõik jooksu trolli peale.
Meie siis läksime oma busspeatusesse, kui äkki tekkis idee: Meil oli ju telefon ja too saladuslik telefoninumber. Mallu valiski tolle uuesti ja helistas väga konkreetse tooniga.
"Tere! Karla ema siin pool, kuulsin oma poja kõnet pealt ja tahaks kohe teada, et mis toimub?"
Saime teada nii palju, et Karla teeb vist narkotsi :O :O :O Kahjuks sellega stoori lõppeb. Olen õnnetu, et ei saa teile rääkida, mis Karlast, nendest neidudest ja müstilisest poisist edasi sai, aga loo point on pigem selles, et tegu oli pisikese ja armsa noormehega, kes nägi välja umbes kümnene ja kurb on kuulata, kuidas siuke suitsu norib ja possibly narkootikumidega tegeleb. Ilmselt seksib ka ja joob ja laaberdab. Noorus on hukas :(

No comments: